Lagt til handlekurv

BSS1D300110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring

BSS1D300110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 151,25 Inkl. MVA kr 121,00 Ekskl. MVA

Dette 300 meter høykapasitets båndet er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk i logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BSS1D300110 sort bånd i standard voks/harpiks for termiske overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Min. bestilling 12 ruller.

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Standard voks/harpiks med sort blekk
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Krever kompatible etikettruller

Oversikt

BSS1D300110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette båndet i standard voks/harpiks for termisk overføringsteknologi. BSS1D300110 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i standard voks/harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Kompatibel med

Kompatible skrivere