BSS1D300080 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring

BSS1D300080 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 80 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 117,50 Inkl. MVA

kr 94,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd

80 mm bredde

Standard voks/harpiks med sort blekk

Produktdetaljer

BSS1D300080 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 80 mm bredde
  • Standard voks/harpiks med sort blekk
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter høykapasitets båndet i 80 mm bredde er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk innen logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BSS1D300080 sort bånd i standard voks/harpiks for termiske overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller i din etikettskriver.

Voks/harpiks termiske overføringsbånd er det beste fra begge verdener, og kombinerer kostnadseffektiviteten til voksbånd sammen med holdbarheten til harpiksetiketter og egner seg best til belagte papiretiketter.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BSS1D300080 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette 80 mm brede båndet i standard voks/harpiks for termisk overføringsteknologi. BSS1D300080 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i standard voks/harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen