BSP1D300110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring

BSP1D300110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 212,50 Inkl. MVA

kr 170,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd

110 mm bredde

Premium voks/harpiks med sort blekk

Produktdetaljer

BSP1D300110 sort 110 mm bredt bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Premium voks/harpiks med sort blekk
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter båndet med høy kapasitet er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle behov for utskrift av etiketter. For bruk i logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BSP1D300110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BSP1D300110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette båndet i premium voks/harpiks for termisk overføringsteknologi. BSP1D300110 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i premium voks/harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen