BRS1D300110 sort bånd i standard harpiks for termisk overføring

BRS1D300110 sort bånd i standard harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 365,00 Inkl. MVA

kr 292,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd

110 mm bredde

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Produktdetaljer

BRS1D300110 sort 110 mm bredt bånd i standard harpiks for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Standard harpiks med sort blekk

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Standard harpiks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter båndet med høy kapasitet i standard harpiks er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk i logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BRS1D300110 sort bånd i standard harpiks for termisk overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BRS1D300110 sort bånd i standard harpiks for termiske overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette båndet i standard harpiks for termisk overføringsteknologi. BRS1D300110 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i standard harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen