BRP1D300110 sort bånd i premium harpiks for termisk overføring

BRP1D300110 sort bånd i premium harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 423,75 Inkl. MVA

kr 339,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd

110 mm bredde

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Produktdetaljer

BRP1D300110 sort 110 mm bredt bånd i premium harpiks for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Premium harpiks med sort blekk

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Premium harpiks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter høykapasitets båndet er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk i logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BRP1D300110 sort bånd i premium for termiske overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BRP1D300110 sort bånd i premium harpiks for termiske overførings sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

 

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette båndet i premium harpiks for termisk overføringsteknologi. BRP1D300110 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i premium harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen