Lagt til handlekurv

BRP1D300080 sort bånd i premium harpiks for termisk overføring

BRP1D300080 sort bånd i premium harpiks for termisk overføring, 300 meter lengde og 80 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 280,00 Inkl. MVA kr 224,00 Ekskl. MVA

Dette 300 meter høykapasitets båndet i 80 mm bredde i premium harpiks er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk innen logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BRP1D300080 sort bånd i premium harpiks for termisk overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller i din etikettskriver.

Premium harpiks termiske overføringsbånd gir holdbare utskrifter av høy kvalitet og passer best til filmetiketter.

Min. bestilling 12 ruller.

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meter lengde per bånd
  • 80 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Premium harpiks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Oversikt

BRP1D300080 sort bånd i premium harpiks for termiske overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater med dette 80 mm brede båndet i premium harpiks for termisk overføringsteknologi. BRP1D300080 båndet er produsert i henhold til strenge krav og er kompatibelt med spesifikke Brother etikettskrivere med termiske overføringsteknologi.

Ved å velge bånd i premium harpiks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Kompatibel med

Kompatible skrivere