Original Brother DK22210 taperull i papir i løpende lengde – sort på hvit, 29 mm bred

Brother DK22210 sort på hvit taperull i papir i løpende lengde - 29 mm bred, 30,48 m

kr 180,00 Inkl. MVA

kr 144,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

29 mm bred, 30,48 m lang

Original Brother etikettrull i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother DK22210 sort på hvit taperull i papir i løpende lengde - 29 mm bred med og uten emballasje

Nøkkelfunksjoner

  • 29 mm bred, 30,48 m lang
  • Original Brother etikettrull i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Enten du skriver ut etiketter for konvolutter, plastmapper, skilt eller merking av hyller, kan du glede deg over fleksibiliteten av å lage etiketter i den lengden du ønsker. Brother original DK22210 taperull i løpende lengde leveres komplett med et sterkt lim for å sitte permanent. Tapen egner seg for bruk både på arbeidsplassen og hjemmekontoret.

Mer om dette produktet ...

Perfekt for å lage etiketter for plastmapper, konvolutter eller til og med merking av hyller, med original Brother DK22210 taperull i sort på hvit kan du glede deg over fleksibiliteten av å skape hvilken som helst type etikett. Fagmessig designet for å passe alle behovene du har for merking, lar papirtapen i løpende lengde deg lage etiketter av enhver størrelse, ved å la deg kutte tapen selv i ønsket lengde.

Du kan forbedre organiseringen både hjemme og på jobben, takket være det allsidige designet til DK22210. Komplett med sterkt lim for å kunne festes permanent har taperullen blitt grundig testet av Brother for å være så holdbar som mulig. Taperullen er kompatibel med Brother QL etikettskrivere.

Ved å velge original Brother DK etikettrull vil du sørge for at maskinen din fortsetter å fungere på best mulig måte, og gir deg resultater som er klare, tydelige og holdbar.

Tilbake til toppen