Lagt til handlekurv

Originalt Brother BP61GLP glanset fotopapir 10 cm x 15 cm

Brother BP61GLP glanset fotopapir 10 cm x 15 cm, 190 g/m². Inneholder 20 ark.

Fagmessig designet for å fungere godt med din Brother blekkskriver sørger dette originale BP61GLP glansede fotopapiret i 10 cm x 15 cm for at fotografiene dine gjengis klare og rene, og gir deg et ferdig produkt som helt sikkert vil imponere.

Nøkkelfunksjoner

  • Pakken inneholder 20 ark (10 x 15 cm)
  • Originalt Brother produkt av høy kvalitet
  • Sørger for at dokumentene dine ser best mulig ut

Oversikt

Sørg for at din Brother blekkskriver fungerer best mulig og at dokumentene dine alltid ser mest mulig imponerende ut, ved å benytte BP61GLP 10 cm x 15 cm glanset fotopapir i papirmagasinet.

BP61GLP fotopapiret er ideelt ved utskrift av fotografier, hjelper deg med å få mest mulig ut av din Brother blekkskriver og sørger for at dokumentene dine alltid leveres raskt, effektivt og med 100 % nøyaktighet.

BP61GLP er et originalt blekkpapir fra Brother som har blitt nøye designet og fagmessig konstruert for å gi deg de aller beste resultatene. Hvorfor velge annet billigere uoriginalt fotopapir som kan føre til et dårligere resultat når du kan stole på at Brother leverer den høyeste kvaliteten, hver gang?

Kompatibel med

Kompatible skrivere

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!