Original Brother LC985C blekkpatron – cyan

Brother LC985C cyan blekkpatron. Gir utskrift av ca. 260 sider.

kr 187,50 Inkl. MVA

kr 150,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC985C_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne LC985C blekkpatronen i cyan er designet for å gi imponerende resultater, hver gang du skriver ut. Som original Brother rekvisita er den enkel å installere og garantert å være 100 % kompatibel med skriveren din.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Alle Brother blekkpatroner, inkludert LC985C blekkpatronen i cyan, er grundig testet for å gi deg et pålitelig resultat.

Billige uoriginale blekkpatroner som finnes på markedet er ikke like kompatibel med din Brother blekkskriver. Uoriginale blekkpatroner kan føre til problemer med både utskriftskvaliteten og maskinens ytelse – og disse problemene kan noen ganger være kostbare å ordne.

Brother original LC985C blekkpatron sørger for at skriveren din fortsetter å fungere problemfritt, gir deg mer for pengene på lang sikt og en skriver du kan stole på.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen