Original Brother LC970BK blekkpatron – sort

Brother LC970BK sort blekkpatron. Gir utskrift av ca. 350 sider.

kr 355,00 Inkl. MVA

kr 284,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 350 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC970BK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 350 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne originale Brother LC970BK sorte blekkpatronen har blitt spesialutviklet for å sørge for kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Med egenskaper for å forhindre at farger bleker, kan du glede deg over klare, tydelig farger som varer. Ved å kjøpe original Brother blekkpatron beskytter du skriveren fra potensiell skade på lang sikt, forårsaket av å bruke uoriginale produkter.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Når det er tid for å bestille skriverblekk, kan du stole på at Brother LC970BK sort blekkpatron sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at uoriginale blekkpatroner ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men også påføre skriveren din skade på lang sikt.

Brother original LC970BK blekkpatron i sort er en flott løsning for hjemmet og mindre kontorer som ønsker å redusere kostnadene og forbedre ytelsen til skriveren - noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen