Lagt til handlekurv

Original Brother LC900HYBK høykapasitet blekkpatron – sort

Brother LC900HYBK sort høykapasitet blekkpatron. Gir utskrft av ca. 900 A4 sider.

Denne originale Brother LC900HYBK sorte høykapasitets blekkpatronen har blitt spesialutviklet for å sørge for kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Med egenskaper for å forhindre at farger bleker, kan du glede deg over klare, tydelig farger som varer. Ved å kjøpe våre blekkpatroner beskytter du skriveren fra potensiell skade på lang sikt, forårsaket av å bruke uoriginale produkter.

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 900 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatron av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Oversikt

Når det er tid for å bestille skriverblekk, kan du stole på at Brother LC900HYBK sort høykapasitet blekkpatron sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at uoriginale blekkpatroner ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men også påføre skriveren din skade på lang sikt.

Denne originale Brother LC900HYBK høykapasitet blekkpatronen i sort er en flott løsning for hjemmet og mindre kontorer som ønsker å redusere kostnader og forbedre utskriftene, og holder oppe ytelsen til maskinen din slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Kompatibel med

Kompatible skrivere

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!