Brother original LC3213M høykapasitet blekkpatron - magenta

Brother LC3213M magenta høykapasitet blekkpatron - skriver ut ca. 400 A4 sider

kr 233,75 Inkl. MVA

kr 187,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 400 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC3213M_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 400 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother original LC3213M høykapasitet blekkpatron i magenta er utformet for å gi imponerende resultater hver gang du skriver ut. Som et originalt Brother produkt er den enkel å installere og garanterer å være 100% kompatibel med din blekkskriver.

Mer om dette produktet ...

Blekkpatroner i andre farger:

 

     Sort høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil 400 A4 sider

     Cyan høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil 400 A4 sider

     Gul høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil 400 A4 sider

 

Når det er tid for å bytte ut din blekkpatron, kan du stole på Brother LC3213M magenta høykapasitet blekkpatron som sikrer at din skriver fortsetter å fungere slik den skal og gir deg klare utskrifter. Med utskrift av opptil ca. 400 A4 sider varer LC3213M magenta høykapasitet blekkpatron lengre enn en standard blekkpatron.

 

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere uoriginale blekkpatroner, bør du huske på at disse ikke bare kan påvirke kvaliteten på dine utskrifter, men påvirke din garanti og gjøre langvarig skade på din skriver.

 

Brother original LC3213M magenta høykapasitet blekkpatron sørger for at din skriver fungerer slik den skal, gir deg verdi for pengene på lang sikt og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen