Brother original LC3213BK høykapasitet blekkpatron - sort

Brother LC3213BK høykapasitet sort blekkpatron - skriver ut ca. 400 A4 sider

kr 320,00 Inkl. MVA

kr 256,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 400 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711.

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC3213BK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 400 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711.
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother LC3213BK sort høykapasitet blekkpatron er kompatibel med utvalgte Brother blekkskrivere. Siden dette er et originalt, grundig testet og designet Brother produkt kan du være trygg på at du får beste kvalitet på dine utskrifter og verdi for pengene.

Mer om dette produktet ...

Blekkpatroner i andre farger:

 

     Cyan høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil ca. 400 A4 A4 sider

     Magenta høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil ca. 400 A4 sider

     Gul høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil ca. 400 A4 sider

 

Når det er tid for å bytte ut din blekkpatron, kan du stole på Brother LC3213BK sort høykapasitet blekkpatron som sikrer at din skriver fortsetter å fungere slik den skal og at dine utskrifter blir klar og tydelig. LC3213BK sort høykapasitet blekkpatron gir deg ikke bare utskrifter i høy kvalitet, men den varer lengre enn standard blekkpatron med utskrift av opptil ca. 400 A4 sider.

Sort blekkpatron benyttes mer enn farger og med LC3213BK sort høykapasitet blekkpatron får du utskrifter i høy kvalitet.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere uoriginale blekkpatroner, bør du huske på at disse ikke bare kan påvirke kvaliteten på dine utskrifter, men påvirke din garanti og gjøre langvarig skade på din skriver.

Brother original LC3213BK sort høykapasitet blekkpatron sørger for at din skriver fungerer slik den skal, gir deg verdi for pengene på lang sikt og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen