Brother original LC229XLBK XL høykapasitet blekkpatron - sort

Brother LC229XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron - skriver ut ca. 2400 A4 sider

kr 605,00 Inkl. MVA

kr 484,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 2400 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets Brother original blekkpatron.

Minsker papirforbruket, spar tid og penger.

Produktdetaljer

LC229XLBK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 2400 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron.
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger.

Beskrivelse

Brother original LC229XLBK XL høykapasitet blekkpatron i sort skriver ut opptil ca. 2400 sider og gir problemfrie utskrifter i høy kvalitet. Blekket legger ikke igjen flekker, gir skarpe klare farger som varer og er utviklet ved hjelp av den nyformulerte Innobella™ blekkteknologien, noe som gjør den meget gunstig for et bredt spekter av utskriftsoppgaver.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

 

 

Velg Brother LC229XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron for at din Brother blekkskriver skal fortsette å levere utskrifter i høy kvalitet. Ettersom LC229XLBK er en blekkpatron med høy kapasitet varer den lengre enn en standard blekkpatron, med samme høye kvalitet.

Det finnes billigere alternativ på markedet, men bare Brother originale LC229XLBK sorte blekkpatroner garanterer at din skriver fungerer raskt og effektivt.
 
Bestill Brother L229XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron i dag og få mer verdi for pengene.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen