Original Brother LC225XLC XL-høykapasitet blekkpatron – cyan

Brother LC225XLC cyan XL-høykapasitet blekkpatron. Gir ca. 1200 sider

kr 362,50 Inkl. MVA

kr 290,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 1200 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Original Brother blekkpatron av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother LC225XLC cyan XL-høykapasitet blekkpatron i eske front

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 1200 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatron av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Ser du etter en blekkpatron som varer lenger, men ønsker ikke å gå på akkord med kvaliteten? Velg da denne originale Brother LC225XLC XL-høykapasitet blekkpatronen i cyan – designet for å gi en lavere kostnad per side med de samme flotte kvalitetsresultatene du forventer fra Brother.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:


Brother original LC225XLC XL-høykapasitet blekkpatronen i cyan har blitt fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother blekkskriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskin. Det er mulig at ved å bruke disse produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skriveren din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge en original Brother LC225C XL-høykapasitet blekkpatron vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen