Original Brother LC223Y høykapasitet blekkpatron – gul

Brother LC223Y gul høykapasitet blekkpatron. Gir ca. 550 sider.

kr 272,50 Inkl. MVA

kr 218,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 550 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC223Y Yellow ink cartridge with box

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 550 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

For de beste utskriftene hver gang, velg Brother LC223Y høykapasitet blekkpatron i gul. Hvorfor risikere problemer med utskrifter ved å kjøpe en uoriginal blekkpatron, når original Brother rekvisita garantert sørger for at skriveren din yter best mulig?

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Sørg for at din Brother blekkskriver fortsetter å levere de enestående resultatene du forventer ved å velge en LC223Y høykapasitet blekkpatron.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, er det kun Brother original LC223Y gul blekkpatron som garanterer at maskinen din vil fortsette å yte så raskt og effektivt som mulig.

Husk at å bruke original Brother blekkpatroner er den eneste måten å sørge for at skriveren din fortsetter å fungere best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes.

Så bestill Brother LC223Y høykapasitet blekkpatron i gul, for å sørge for at du over tid får mest mulig igjen for pengene.


 
 
 
 

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen