Original Brother LC125XLY XL høykapasitet blekkpatron - gul

Brother LC125XLY gul XL høykapasitet blekkpatron. Gir utskrift av ca. 1200 A4 sider.

kr 391,25 Inkl. MVA

kr 313,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut 1200 sider i henhold til ISO / IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original LC125XLY gul XL høykapasitet blekkpatron i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut 1200 sider i henhold til ISO / IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother original LC125XLY gul XL høykapasitet blekkpatron for utskrift av opptil 1200 A4 sider er spesielt utviklet for å sørge for at du får kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Med fargebestandige egenskaper kan du nyte skarpe klare farger som varer. Siden dette er en høykapasitet blekkpatron varer den lengre enn en standard patron, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Når det er på tide å bestille ny blekkpatron, kan du stole på Brother LC125XLY gul XL høykapasitet blekkpatron som sørger for at skriveren fungerer som den skal, og at utskriftene dine forblir skarpe.

Selv om det kan være fristende å kjøpe billig uoriginalt blekk, bør du huske at uoriginale blekkpatronene ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men kan også forårsake langvarig skade på skriveren din.

Brother original LC125XLY XL høykapasitet blekkpatron i gul sørger for at din maskin fungerer som den skal og gir deg på lang sikt mer valuta for pengene, med fantastiske resultat hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen