Original Brother LC1100HYBK høykapasitet blekkpatron – sort

Brother LC1100HYBK sort høykapasitets blekkpatron. Gir utskrift av ca. 900 A4 sider.

kr 536,25 Inkl. MVA

kr 429,00 Ekskl. MVA

Skriver ut ca. 900 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Original Brother blekkpatron av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC1100HYBK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 900 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatron av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne originale Brother LC1100HYBK høykapasitet blekkpatronen i sort er spesialdesignet for optimal utskriftsytelse, for å sørge for at du får kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Våre blekkpatroner, som er enkle å installere, vil hjelpe deg med å redusere avfall og senke kostnadene dine, samtidig som du får skarpe og klare dokumenter som ikke vil få flekker eller blekne.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Med LC1100HYBK høykapasitet blekkpatron i sort trenger du ikke å gå på akkord med kvaliteten. Blekkpatronene er fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother skriver, og gir deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Siden du bruker sort blekk mer enn blekkpatroner med farger, kan det være at du trenger å skifte den ut oftere. Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskin. Det er mulig at bruk av uoriginale produkter kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen? Sørg for at du ikke går tom ved å kjøpe LC1100HYBK i dag.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen