Lagt til handlekurv

Original Brother LC1000HYBK høykapasitet blekkpatron – sort

Brother LC1000HYBK sort høykapasitet blekkpatron. Gir utskrift av ca. 950 A4 sider.

Denne LC1000HYBK høykapasitet blekkpatronen i sort er et originalt, fagmessig testet og designet Brother produkt, slik at du kan føle deg trygg på at du får best mulig kvalitet og mest igjen for pengene når du skriver ut.

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 950 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatron av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Oversikt

Når det er tid for å skifte ut skriverblekket, kan du stole på at Brother LC1000HYBK høykapasitets blekkpatron sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Du bruker sort blekk mer enn noe annet, og du kan være trygg på at du får de aller beste kvalitetsutskriftene ved å kjøpe LC1000HYBK.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at disse ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men også gjøre garantien ugyldig og påføre skriveren din skade på lang sikt.

Denne originale høykapasitet LC1000HYBK blekkpatronen sørger for at maskinen din yter slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Kompatibel med

Kompatible skrivere

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!