Original Brother LC3219XLVALDR blekkpatroner i multipack

Brother LC3219XLVALDR sort, cyan, magenta og gul blekkpatroner multipack. Gir utskrift av ca. 3000 A4 sider i sort og ca. 1500 A4 sider i hver fage

kr 2 006,25 Inkl. MVA

kr 1 605,00 Ekskl. MVA

Den sorte blekkpatronen skriver ut 3000 sider, og hver fargeblekkpatron skriver ut 1500 sider, i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets originale Brother blekkpatroner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC3219XLVALBP_main

Nøkkelfunksjoner

  • Den sorte blekkpatronen skriver ut 3000 sider, og hver fargeblekkpatron skriver ut 1500 sider, i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets originale Brother blekkpatroner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Sørg for at det å skifte ut dine originale Brother blekkpatroner går så knirkefritt og er så rimelig som mulig, ved å kjøpe LC3219XLVALDR XL høykapasitet blekkpatroner i multipack. Pakken inneholder sort, cyan, gul og magenta blekkpatroner, alle designet for å hjelpe deg med å få det beste ut av din Brother blekkskriverer.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

LC3219XLBK, LC3219XLC, LC3219XLM og LC3219XLY XL høykapasitet blekkpatroner i denne LC3219XLVALDR multipack har blitt fagmessig designet til å fungere sømløst med din Brother blekkskriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskinen. Det er mulig at bruk av uoriginale produkter kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge original Brother LC3219XLVALDR blekkpatron multipack vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen