Brother originale LC223VALBPDR multipakk blekkpatroner

Brother originale LC223VALBP sort, cyan, magenta og gul blekkpatroner multipakk - skriver ut ca. 550 A4 sider

kr 1 206,25 Inkl. MVA

kr 965,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Hver blekkpatron gir ca. 550 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.

Høykvalitets Brother originale blekkpatroner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC223VALBP_main

Nøkkelfunksjoenr

  • Hver blekkpatron gir ca. 550 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.
  • Høykvalitets Brother originale blekkpatroner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Pass på at bytte av din originale Brother blekkpatron går så problemfritt og kostnadseffektivt som mulig ved å kjøpe LC223VALBPDR multipakk blekkpatroner. Pakken inneholder sort, cyan, magenta og gul LC223 blekkpatroner, som er utformet for at du skal få det beste ut av din Brother skriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

LC223VALBPDR multipakk består av LC223BK, LC223C, LC223M og LC223Y blekkpatroner som er spesielt utformet for å passe perfekt til din Brother blekkskriver med samme gode kvalitet som alltid.

Dersom du benytter uoriginale blekkpatroner kan du spare penger på kort sikt, men de er ikke like kompatible med din maskin.  Noen uoriginale blekkpatroner kan gi utskriftsproblemer og skade din maskin - hvorfor ta denne risikoen?

Ved å velge original Brother LC223VALBPDR blekkpatron kommer din skriver til å fortsette å fungere på beste måte og garantien forblir gyldig.

 

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen