Original Brother LC1240VALBPDR høykapasitet blekkpatroner i multipack

Brother LC1240VALBPDR sort, cyan, magenta og gul blekkpatroner multipack. Hver blekkpatron skriver ut ca. 600 sider.

kr 1 331,25 Inkl. MVA

kr 1 065,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Hver blekkpatron skriver ut ca. 600 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Original Brother blekkpatroner av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC1240VALBP_main

Nøkkelfunksjoner

  • Hver blekkpatron skriver ut ca. 600 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatroner av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Sørg for at det å skifte ut dine originale Brother blekkpatroner går så knirkefritt og er så rimelig som mulig, ved å kjøpe denne LC1240VALBPDR multipack. Pakken inneholder sort, cyan, gul og magenta LC1240 blekkpatroner, alle designet for å hjelpe deg med å få det beste ut av din Brother blekkskriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

 

LC1240BK, LC1240C, LC1240M og LC1240Y høykapasitet blekkpatroner i denne LC1240VALBPDR multipack har blitt fagmessig designet til å fungere sømløst med din Brother blekkskriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskinen. Det er mulig at bruk av uoriginale produkter kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge denne originale LC1240VALBPDR blekkpatron multipack vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen