Original Brother LC1220VALBPDR blekkpatroner i multipack

Brother LC1220VALBPDR sort, cyan, magenta og gul blekkpatroner i multipack. Hver blekkpatron skriver ut ca. 300 A4 sider.

kr 941,25 Inkl. MVA

kr 753,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Hver blekkpatron skriver ut ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatroner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC1220VALBP_main

Nøkkelfunksjoner

  • Hver blekkpatron skriver ut ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatroner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Sørg for at utskifting av dine originale Brother blekkpatroner går så enkelt og rimelig som mulig, ved å kjøpe denne LC1220VALBPDR multipack. Pakken inneholder sort, cyan, gul og magenta LC1220 blekkpatroner, alle designet for å hjelpe deg med å få det beste ut av din Brother blekkskriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

 

LC1220BK, LC1220C, LC1220M og LC1220Y blekkpatroner i denne LC1220VALBPDR multipack har blitt fagmessig designet til å fungere sømløst med din Brother blekkskriver for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskinen. Det er mulig at bruk av uoriginale produkter kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge original Brother LC1220VALBPDR blekkpatroner i multipack vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og  at dine eventuelle garantier opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.
 

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen