Original Brother LC1100HYVALBPDR høykapasitets blekkpatroner i multipack

Brother LC1100HYVALBPDR sort, cyan, magenta og gul høykapasitet blekkpatroner multipack. Gir utskrift av ca. 900 A4 sider i sort og ca. 750 A4 sider i farger

kr 1 081,25 Inkl. MVA

kr 865,00 Ekskl. MVA

Gir utskrift av ca. 900 A4 sider i sort og ca. 750 A4 sider i farger i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatroner

Forhindrer avfall som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC1100HYVALBP_main

  • Gir utskrift av ca. 900 A4 sider i sort og ca. 750 A4 sider i farger i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatroner
  • Forhindrer avfall som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Kjøp original Brother LC1100HYVALBPDR høykapasitet blekkpatroner i multipack som gir deg mye for pengene. Pakken inneholder LC1100HYBK, LC1100HYC, LC1100HYM og LC1100Y høykapasitet blekkpatroner, noe som gjør at du bekvemt kan skifte ut alt av blekk rimeligere, slik at skriveren din fortsetter å levere de aller beste resultatene.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

LC1100HYBK – sort
LC1100HYC – cyan
LC1100HYM – magenta
LC1100HYY – gul

 

Alle Brother blekkpatroner, inkludert LC1100HYVALBPDR høykapasitet multipack – er grundig testet for å sørge for å gi deg den mest konsekvente pålitelige løsningen som er mulig.

Denne multipakken inneholder fire høykapasitet blekkpatroner i sort, cyan, magenta og gul som varer lenger enn en standard blekkpatron, men som gir de samme glimrende resultatene.

Selv om rimelige uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, så er de ikke like kompatible med din Brother skriver. De kan forårsake problemer med både utskriftskvalitet og maskinens ytelse – og disse problemene kan noen ganger være kostbare å ordne.

Disse originale Brother LC1100HY høykapasitets blekkpatronene sørger for at skriveren din fortsetter å fungere knirkefritt, og gir deg mer for pengene på lang sikt, samt færre bekymringer siden du vet at du har et skriveroppsett du kan stole på.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen