Lagt til handlekurv

Brother PJ773 trådløs mobil A4 skriver

Mobil A4 skriver med Wi-Fi og AirPrint som får plass i din PC veske

kr 9 600,00 Inkl. MVA kr 7 680,00 Ekskl. MVA

Kompatibel med

 • Logo for trådløst nettverk
 • Ikon Brother app iPrint&Scan

Skriv ut sitater, fakturaer og andre rapporter mens du er på farten og effektivisere arbeidet med feltsalg , felttjeneste, logistikk, levering og helsesektoren.

PJ773 med innebygd Wi-Fi og AirPrint tilbyr en mobil A4 utskriftsløsning, den er kompakt nok til å passe lett inn i en stresskoffert eller PC-veske, men den kan også være permanent installert i kjøretøy.

 

Termisk utskriftsteknologi med 300 dpi utskriftsoppløsning produserer skarp tekst med en utskriftshastighet på opptil 8 spm.

Kompatibel med et bredt spekter av mobile og stasjonære operativsystemer, kan PJ773 enkelt integreres i egne programmer og programvare ved hjelp av ulike SDK (Software Development Kits) som er tilgjengelig.

Nøkkelfunksjoner

 • Innebygd Wi-Fi og USB tilkobling med AirPrint
 • 300dpi høy utskriftsoppløsning
 • Opp til 8 spm utskriftshastighet
 • iOS, Android, Windows, Mac, Linux og Citrix kompatibel
 • Oppladbart Li-ion batteri finnes som tilbehør for utskrift uten bruk av strømforsyning
 • Valgfritt tilbehør tilgjengelig inkludert kjøretøysmontering og -ladere og beskyttende veske

Garanti

 • Brother 3 års garanti inkludert bytte på stedet service

Oversikt

 

PJ-773 høy oppløsning direkte termisk mobil skriver med Wi-Fi

Robust og holdbar skriver som er ideell for bruk ute i feltet for alle som jobber med salg, service, logistikk samt sikkerhets- og redningspersonell. Wi-Fi og USB-tilkobling som gjør det enket å koble skriveren til en stasjonær eller bærbar datamaskin, den har også støtte for mobile enheter.

Den tilbyr en bærbar og lett utskriftsløsning som ikke er mye større enn et A4-ark, noe som gjør det ideelt for å bære i en veske eller å bli montert i et kjøretøy som en del av en komplett mobilløsning.

PJ-773 kan skrive ut opptil 8 sider per minutt, med en oppløsning på 300 dpi på enkeltark, eller kontinuerlig ruller som lett kan rives av. Støtte for opptil A4-format som gjør det ideelt for fakturaer, servicerapporter og leveranserapporter.

Et bredt utvalg av tilbehør er tilgjengelig for en komplett mobil utskriftsløsning.

Helsearbeider printer ut et dokument på en mobil skriver i Brother PJ-serien ved bruk av Bluetooth eller Wi-Fi

Høykvalitets A4 utskrift når du er på farten

Brother PJ-serien av mobile skrivere tilby endelig bedrifter en pålitelig måte å produsere store A4 utskrifter av høy kvalitet hvor og når som helst. Med direkte termisk utskrift, er denne teknologien ansett av mange for å være den eneste pålitelige løsningen for mobil utskrift. Arbeidstakere kan fokusere på arbeidet uten å måtte tenke på bytte av og kostnader ved blekk, toner eller bånd - den eneste rekvisitaen er papiret i seg selv.

Brother mobil skriver i PJ700-serien med lengde, bredde og dybde mål

Kompakt og lett

Til tross for sin utrolige lille størrelse og lette design, har utvikling og produksjonsprosessen vært fokusert på å produsere en holdbar, profesjonell skriver som enkelt kan tas med i en koffert eller PC-veske, eller permanent montert i et kjøretøy.

Serviceingeniør ved en vaskemaskin holder i et nettbrett og skriver ut på en mobil skriver i Brother PJ700 serien

Wi-Fi og USB tilkobling

Fleksibilitet til både kablede eller trådløse tilkoblinger betyr at du kan koble til en rekke enheter som iOS og Android-nettbrett og smarttelefoner, eller til Windows®, Mac eller Linux baserte stasjonære og bærbare datamaskiner.

Wi-Fi dataoverføring er rask og sikker med støtte for IEEE802.11b / g / n * (Infrastruktur, Adhoc og Wireless Direct moduser), og industristandard sikkerhet som WEP, WPA (2) -PSK, LEAP, EAP-FAST , PEAP, EAP-TTLS og EAP-TLS.

Med innebygd støtte for Wireless Direct, kan brukerne fortsatt skrive ut direkte til skriveren, uten å være tilkoblet via et Wi-Fi-ruter.

 

*Wireless direct mode støtter IEEE802.11b/g modes

Helsearbeider skriver ut dokumenter på en Brother mobil skriver i PJ700-serien via nettbrett

Integrere utskrift innenfor eksisterende mobile applikasjoner og programvare

Aktivere utskrift innenfor eksisterende programmer eller programvare har pleid å være en vanskelig oppgave.

I tillegg til standard skriverdrivere for Windows, Mac og Linux, har Brother derimot et utvalg av SDK (Software Development Kits) som lar utviklere enkelt legge utskriftsfunksjoner i eksisterende løsninger, eller tillate nye utskrifts apps som skal utvikles raskt og effektivt .

SDK-er er tilgjengelig for iOS, Android og Windows-operativsystemer.

For mer informasjon, vennligst besøk Brother europeiske Developer hjemmeside:

http://www.brother.eu/developers 

AirPrint™, Google Cloud Print og MOPRIA® 

Skriv ut direkte fra støttede apper og desktop programvare, uten å måtte installere skriverdrivere eller integrere utskriftsmuligheter innen apper. Med støtte for de tre vanligste trådløse utskriftsstandarder funnet på tvers av mange mobile enheter, gir PJ-773 deg flest utskriftsalternativer som er tilgjengelige i PJ-700-serien.

Spesifikasjoner

Funksjoner og spesifikasjoner

Skrivertype Mono
Strekkodesymbologier Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Maks. papirstørrelse A4
Minne RAM: 32MB, Flash: 6MB
Tilkoblingsfunksjon USB
USB-grensesnitt Ver.2.0 (Full Speed). Peripheral plug type: Mini-B
Wi-Fi Direct IEEE 802.11g/n (Wireless direct)
Trådløst nettverksgrensesnitt IEEE802.11b/g/n (Infrastructure Mode), IEEE802.11b/g/n (Adhoc Mode)
Støttet iOS SDK (iOS 5 eller senere), Android SDK (Android ver 2.3 eller senere ved bruk av Bluetooth, ver 3.1 eller senere ved bruk av USB tilkobling)
Mål 255(B) x 55(D) x 30(H) mm
Vekt 480 g
Innhold PJ-773 mobil skriver, USB-kabel, renseark for skrivehode, CD-Rom (driver og brukerveiledning) og hurtigveiledning
Vekt Min: 105 mm x 25,4 mm, Maks: 216 mm x 5,49 m
Sikkerhet for trådløst nettverk Adhoc mode: Open System (None/WEP), Infrastructure mode:[Personal mode] Open System (None/WEP), Public Key Authentication(WEP), WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES), [Enterprise mode] LEAP (CKIP), EAP-FAST (TKIP/AES), PEAP (TKIP/AES), EAP-TTLS (TKIP/AES), EAP-TLS (TKIP/AES), Wireless Direct mode: WPA2-PSK (AES)
Støttet Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX - v10.8/10.9/10.10, Linux - Redhat, Debian
A4 standard utskriftshastighet Opptil 8 sider per minutt
Oppløsning 300 x 300 dpi
Punktgrafikkskrifter Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Emuleringer ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Kontur-/vektorskrifter Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Støttet iPrint & Scan: (Android, iOS), AirPrint, Google Cloud Print Ver.2.0 (Chrome OS™/Android™2.1 or later/iOS 3.0 or later), MOPRIA, P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix Ready Certification (kun Windows), EWS (Embedded Web Server)
Garanti 3 års garanti og bytte på stedet service alle 3 årene.

Rangeringer og anmeldelser

Sammendrag av brukeranmeldelse

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 132ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Rekvisita og tilbehør

Rekvisita til mobile skrivere

Beslektet tilbehør