1. Hjem
  2. L6000

Brother L6000 arbeidsgruppeserien.

Ytelse du forventer. Muligheter du ikke hadde forutsett.

Vis hele serien

Enestående hastighet og effektivitet

Med utskrift av første side på mindre enn 8,5 sekunder, en utskriftshastighet på 50 spm og en skannerhastighet på opp til 100 ipm, kan oppgavene være ferdig på et øyeblikk.

Og med et lavt energiforbruk og valgfrie høykapasitetstonere som skriver ut opp til 20 000 sider er denne serien mye mer effektiv.

 

Førsteklasses pålitelighet

Disse maskinene er robust, pålitelig og bygget for å vare og har et anbefalt utskriftsvolum på 10 000 sider per måned - mer enn nok til å møte kravene til høyastighets arbeidsgruppeskrivere.

Papirhåndtering

Med allsidig papirhåndtering, kan du legge til flere papirmagasin og sorteringsenhet (4 hyller x 100 ark) som tilbehør for å få en skreddersydd løsning.

Se valgmulighetene

Enkel integrasjon og tilpassing

Med Brother Solutions Interface (BSI) tillater disse arbeidsgruppeskriverne deg enkelt å implementere skreddersydde programvareløsninger og tilpasset brukergrensesnitt.

Sikkerhet

Dagens bedrifter krever de høyeste nivåer av sikkerhet. Vi har møtt disse kravene med Active Directory, LDAP, NFC, Secure Function Lock, Secure Print, IP-Sec Encryption, SSL, Secure PDF, Skan til SFTP og til FTPSC –  for sikker brukertilgang og autentisering.

Presenterer serien

Brother L6000 serien inneholder ni allsidige modeller, som hver og en tilbyr ulike nivåer av funksjoner for å møte dine spesifikke utskriftskrav.

Muligheter du ikke forventet.

Vis hele serien

Fleksibel utskriftsløsning

Brother utskriftsløsninger er en spennende pakke med innovasjon utviklet for å gjøre det enklere for bedrifter. Vi tilbyr en serie utskriftsløsninger som maksimerer utskriftseffektivitet og minimerer kostnader.

Profesjonelle bedriftsløsninger

PrintSmart Cost Control

Få full oversikt over skriverbruken og utskriftsatferd via et enkelt grensenitt med rapporteringsfunksjoner som gir større kontroll over utskriftskostnader. Og resultatet? Reduserte utskriftskostnader og optimalisert effektivitet

PrintSmart Secure Pro

Bygger på funksjonaliteten til PrintSmart Cost Control. Gir IT-ansatte muligheten til å forbedre utskriftssikkerheten ved bruk av "pull printing" og "secure release", med mobilutskrift og forbedret skannefunksjoner også gjort mulig.

PrintSmart Mobile

En sky-basert utskriftsløsning som gir gjester og ansatte enkel adang til å skrive ut. Ideell for bedrifter med en mobil arbeidstyrke eller med Bring Your Own Device (BYOD) policy, som tillater brukere å skrive ut fra hvilken som helst mobil enhet - raskt, enkelt og sikkert.

MPS

Managed Print Services

Den enkle måten å forbedre produktiviteten og effektivisere budsjettet, med en tjeneste basert på å leie maskinvare og rekvisita betalt for på "per klikk" basis. Perfekt for å forbedre kontantstrømmen samtidig som man reduserer de totale utskriftskostnadene.

Professional Business Services

Bidrar til å sikre løpende optimalisering av maskinparken gjennom en rekke tjenester som dekker alle stegene i kjøpssyklusen - evaluering, overgang og optimalisering, for å forsikre at dine utskriftsbehov er tilfredstilt.