Brother P-touch CUBE

Design etiketter direkte fra din smarttelefon/nettbrett med den kostnadsfrie appen Design&Print

Du kan for eksempel lage navnelapper til barnas klær med stofftape som strykes på klærne eller du kan skrive ut personlige hilsner på silkebånd til gaver eller spesielle anledninger.

Det er veldig enkelt - bare last ned den kostnadsfrie appen og skriv ut etiketter via blåtann. Eller last ned P-touch CUBE brosjyren for mere inspirasjon.

P-touch CUBE brosjyre


PT-P300BT_campaign_home_image_str350x350px

Få orden i hjemmet

Med Brother P-touch CUBE kan du enkelt holde orden i hjemmet. Uansett om det er merking av plasbokser til kjøleskapet eller fryseren, eller merking av oppbevaringsboksene under sengen eller kassene med barneleker, kan du designe holdbare etiketter til alle formål ved hjelp av Brother P-touch CUBE.

Du kan for eksempel lage etiketter til flasker / krydderglass / matvarer / skoesker / leketøykasser med mer.

 • Gjør det enkelt for familien å finne frem i kjøkkenet. Med opptil 64 forskjellige type etiketter, størrelser og bredder er det enkelt å dele ting i kategorier.
 • Gjør det enkelt for barna å finne lekene sine. Med 1070 symboler og emojis er det lett å illustrere hvilke leketøy som går i hvilken boks.
 • Gjør det enkelt for alle å holde orden, både i huset og ute i hagen. TZe-etiketter er testet til det ekstreme og kan motstå selv de tøffeste værforhold.

Cube-present-350x350

Gjør det litt mer personlig

Nå kan du sette ditt personlige preg på dine begivenheter. Med Brother P-touch CUBE kan du skrive tekst på silkebånd for å gi gavene, bordkortene eller godteposene den ekstra WOW-effekten!
 • Gjør barnas bursdagsfest morsomere. Nå kan alle barna få navnet sitt på godteposen med etiketter i forskjellige farger og mønstre.
 • Gjør gaven mer personlig. Nå kan du pakke inn dine gaver med silkegbånd med din egen personlige tekst. Velg mellom fem farger.
 • Dekk et flott bord. Nå kan du lage personlig bordkort og gjøre buffeen mer innbydende med etiketter som symboliserer de ulike rettene.

PT-P300BT_campaign_skole_image_str350x350px

Det er slutt på å miste ting

Sett en etikett på alle barnas ting, både for skole- og barnehagebarn. Med Brother P-touch CUBE kan du skrive ut en merkelapp på stofftape og stryke den på klærne, eller skrive ut fargerike og morsomme etiketter til barnas matbokser eller penal.

 • Gjør det lettere å identifisere barnas klær. Stryke på en navneetikett i barnas klær, så er du sikker på at det kommer med hjem.
 • Gjør det lettere å finne ting. Ikke lenger nødvendig å huske hvilken lunsjboks eller drikkeflaske barnet tok med seg på skolen. Merk de med en etikett, så har du oversikt.

 • Gjør det tryggere å ta med elektronikk på skolen. Hvem sin kalkulator er det? Er det hans eller hennes adapter? Er det nettbrettet ditt eller mitt? Nå trenger du ikke bekymre deg om den dyre elektronikken kommer med hjem igjen. Bare sett på en etikett og alle vet hvem den tilhører.

PT-P300BT_campaign_kontor_image_str350x350px

Få orden og mer sikkerhet på kontoret

Nå er det slutt med rot på kontoret. Ditt skrivebord og hyller kan enkelt organiseres slik at du ikke trenger å bruke tid på å lete etter ting. Med Brother P-touch CUBE kan du skrive ut etiketter for merking av hyllekanter, da vet du alltid hvor du skal finne dokumentene dine, eller en etikett på dine USB-minnrpinner, da vet du hva de inneholder.
 • Gjør det enklere å organisere mappene dine. Nå er det raskt og enkelt å skrive ut etiketter i forskjellige farger og størrelser, slik at de passer perfekt til dine mapper.
 • Gjør behandlingstiden kortere. Alt du trenger er etiketter i forskjellige farger og størrelser for å få bedre oversikt og gjøre det mulig for deg å optimalisere kundeservicen.
 • Sikre arbeidet ditt. Ikke flere USB-minnepinner som ligger rundt uten at noen vet hva som er på dem. Når merket med en etikett er det enkelt å identifisere innholdet og hvor det skal plasseres.