Lagt til handlekurv

Brother iLink&Label app

Bruk Apple iPhone eller iPad til å laste ned kabel-ID-er som er lagret i Fluke Networks LinkWare Live-prosjekter, og overfør dem trådløst til Brother merkemaskin PT-E550W. Deretter velger du bare de nødvendige ID-ene for raskt å skrive ut kabel-ID-etikettene. Du trenger ikke å ha med deg en bærbar pc eller bruke kablet tilkobling.

Last ned fra app store 

Nettverkstekniker bruker Brother iLinkLabel appen på sin smarttelefon

Spar tid, unngå feil

Ved å koble til data som allerede er lagret i Linkware Live, sparer du tid i forhold til å manuelt måtte skrive inn samme kabel-ID med tastaturet på merkemaskinen PTE550W. I tillegg sikrer du deg mot feiltasting - som igjen sikrer nøyaktighet i jobben med å skrive merkelapper.

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Last ned dine kabel-ID-er på sekunder

Når du har installert appen og tastet inn ditt Fluke Networks Linkware-brukernavn og passord, tar det bare noen få sekunder å velge og overføre kabel-ID-ene til din Brother PTE550WNIVP merkemaskin:

  • Velg prosjektet med de nødvendige kabel-IDene og trykk "Last ned" for å overføre disse til appen.
  • Velg deretter ønsket liste over ID-er og trykk "Send" for å overføre trådløst til PTE550WNIVP
  • Så enkelt er det! Din PTE550WNIVP har nå dine nyeste kabel-ID-er lagret i minnet.

Brother TZe-SL251 sort på hvit selvlaminerende ID-etikett på CAT5e og CAT6A

Skriv ut dine ID-merkelapper

Det eneste du trenger nå er en Brother PTE550WNIVP, ettersom kabel-ID-ene dine allerede er lagret i merkemaskinens minne.

Trykk på funksjonene "Kabelomvikling" på merkemaskinen og konfigurer innstillingene for kabeltypen du bruker. Dette gjøres kun en gang.

For å skrive ut merkelappene, trykk på databasetasten på merkemaskinen for å vise kabel-ID-ene. Velg deretter å skrive ut alle merkelappene, eller velg de du ønsker å skrive ut.

En automatisk kniv kutter merkelappene i ønsket lengde, men det er enkelt å holde styr på dem da de blir sittende på tapens bakpapir og kan enkelt tas av ved bruk.

Brother TZe selvlaminerende tape er utviklet spesielt for kabelidentifikasjon, og anbefales for denne bruken.

Mobile enhet klar til å overføre nye kabel ID-er til Brother PTE550W merkemaskin

Alltid ha oppdatert kabelidentifikasjon

Når din nettverksinfrastruktur er oppdatert, ved at nye kabel-ID-er legges til eller eksisterende endres, bruker du bare Brother iLink&Label appen til å laste ned de nyeste kabel-ID-ene fra Linkware Live-prosjektet til din Brother PTE550WNIVP merkemaskin. Skriv deretter ut igjen etter behov.

Oppdag hvorfor merking er så viktig for nettverksinstallasjon og -administrasjon