Lagt til handlekurv

Brother iLink&Label app

Bruk Apple iPhone eller iPad til å laste ned kabel-ID-er som er lagret i Fluke Networks LinkWare Live-prosjekter, og overfør dem trådløst til Brother merkemaskin PT-E550W. Deretter velger du bare de nødvendige ID-ene for raskt å skrive ut kabel-ID-etikettene. Du trenger ikke å ha med deg en bærbar pc eller bruke kablet tilkobling.

Last ned fra app store 

Nettverkstekniker bruker Brother iLinkLabel appen på sin smarttelefon

Spar tid, unngå feil

Ved å koble til data som allerede er lagret i Linkware Live, sparer du tid i forhold til å manuelt måtte skrive inn samme kabel-ID med tastaturet på merkemaskinen PT-E550W. I tillegg sikrer du deg mot feiltasting - som igjen sikrer nøyaktighet i jobben med å skriver etiketter.

PT-E550Wmerkemaskin med nettverkskabel ID-er valgt for utskrift

Last ned dine kabel-ID-er på sekunder

Når du har installert appen og tastet inn ditt Fluke Networks Linkware-brukernavn og passord, tar det bare noen få sekunder å velge og overføre kabel-ID-ene til din Brother PT-E550W merkemaskin:

  • Velg prosjektet med de nødvendige kabel-IDene og trykk "Last ned" for å overføre disse til appen.
  • Velg deretter ønsket liste over ID-er og trykk "Send" for å overføre trådløst til PT-E550W.
  • Så enkelt er det! Din PT-E550W har nå dine nyeste kabel-ID-er lagret i minnet.

Brother TZe kabel etikett klar til å klistre rundt en nettverkskabel

Skriv ut dine etiketter for identifikasjone av kabler

Siden dine kabel-ID-er er lagret i skriverens minne, er alt du trenger nå en PT-E550W merkemaskin.

Bare trykk på funksjonsknappen "Kabelbunting" på merkemaskinen PT-E550W og konfigurer innstillingene for type kabel du bruker. Dette må kun gjøres en gang.

For å skrive ut etikettene dine, trykk på databasetasten på etikettskriveren for å vise kabel-ID-ene. Velg deretter å skrive ut alle etikettene, eller velg ønsket utvalg.

Etiketter er skrevet ut i en lang stripe. Den avanserte kutteren holder orden på etikettene når de skrives ut, noe som gjør det enklere å sette de på riktig plass.

Brother TZe Flex-ID laminerte etiketter er utviklet spesielt for kabelidentifikasjon, og anbefales for denne bruken.

Mobil enhet klar til å sende over nye kabel-IDer til en Brohter PT-E550W merkemaskin

Holder kabel-ID-etikettene oppdatert

Siden ditt prosjekt med nettverksinfrastruktur er oppdatert, med nye kabel-ID-er lagt til eller eksisterende endret, kan du enkelt bruke Brother iLink&Label appen for å koble til og laste ned de nyeste kabel-IDene fra Linkware Live-prosjektet. Last de ned til din Brother PT-E550W-merkemaskin. Skriv deretter ut nye etiketter etter behov.