Lagt til handlekurv

Brother Mobile Cable Label Tool app

Bruk din smarttelefon til å velge fra mange forhåndsdefinerte etikettmaler, skriv inn ønsket tekst og skriv ut trådløst til en kompatibel merkemaskin som for eksempel PT-E550WVP eller PT-P750TDI using .

Last ned fra app store    Last ned fra Google play

Smarttelefon som viser maler i Brother Cabel Label Tool appen

Maler laget for effektiv merking

Appen har mange populære maler tilgjengelig for identifikasjon av kabel-, patchpanel-, frontplate- og nettverksutstyr. Dette gjør utskrift av etiketter dramatisk mye raskere og reduserer feil som skyldes utskrift av etiketter i feil lengde.

Kundetilpasset merkelapp laget med Brother Mobile Cabel Label Tool app

Lag spesialtilpassede merkelapper

Hvis de malene som følger med, ikke oppfyller dine behov kan ønsket tekst, symboler, bilder, strekkoder og rammer legges til i ditt layout. Dette gir deg fleksibilitet til å lage spesialtilpassede merkelapper på forespørsel.

Cabel Label Tool app på smarttelefon med en utskrevet P-touch etikett

Bytt fra bærbare pc til smarttelefon

I stedet for å ha med deg en tung bærbar pc rundt om, bruk i steden Brother Cable Label Tool-appen for å designe dine merkelapper og koble den trådløst til din P-touch merkemaskin. Det har du en mindre ting å bekymre seg for når ute på farten.

Etikett skrevet ut til en Brother P-touch, holdes i hånden for å demonstrere utskrift på stedet

Utskrift av holdbare merkelapper på stedet

Utskrift av merkelapper på forespørsel når ute på stedet, sikrer at jobben kan fullføres som planlagt, uten å måtte vente på at forhåndsdefinerte merkelappene sendes fra et annet sted, eller venter på at en ordre skal leveres.

Oppdag hvorfor merking er så viktig for nettverksinstallasjon og -administrasjon