Lagt til handlekurv

Skriv ut merkelapper direkte fra din smarttelefon

Velg mellom mange forhåndsdefinerte etikettmaler, og skriv deretter inn teksten for så å skrive ut til en kompatibel merkemaskin, for eksempel PTE550WNIVP, PTP900W, PTD800W eller PTP750W.

Smarttelefon viser maler i Brother Cable Label Tool app-en

Maler gir effektiv merking

Appen har mange populære maler tilgjengelig for identifikasjon av kabler, patchpanel, frontplate og nettverksutstyr. Dette fremskynder opprettelsen av merkelapper og reduserer feil forårsaket av utskrift av merkelapper med feil lengde.

Hvorfor ikke laste ned nå for å oppdage fordelene med denne kostnadsfrie appen?

Kundetilpasset merkelapp laget med Brother Mobile Cabel Label Tool app

Lag spesialtilpassede merkelapper

Hvis de malene som følger med, ikke oppfyller dine behov kan ønsket tekst, symboler, bilder, strekkoder og rammer legges til i ditt layout. Dette gir deg fleksibilitet til å lage spesialtilpassede merkelapper på forespørsel.

Cabel Label Tool app på smarttelefon med en utskrevet P-touch etikett

Bytt fra bærbare pc til smarttelefon

I stedet for å ha med deg en tung bærbar pc rundt om, bruk i steden Brother Cable Label Tool-appen for å designe dine merkelapper og koble den trådløst til din P-touch merkemaskin. Det har du en mindre ting å bekymre seg for når ute på farten.

Etikett skrevet ut til en Brother P-touch, holdes i hånden for å demonstrere utskrift på stedet

Utskrift av holdbare merkelapper på stedet

Utskrift av merkelapper på forespørsel når ute på stedet, sikrer at jobben kan fullføres som planlagt, uten å måtte vente på at forhåndsdefinerte merkelappene sendes fra et annet sted, eller venter på at en ordre skal leveres.