Suojaa verkkosi tunkeutujilta ja tilkitse tulostusturvallisuuden puutteet halloweenina

Halloween – beskytt nettverket ditt mot spøkelser, skrømt og brudd på utskriftssikkerheten!

Halloween er en utmerket anledning til å granske prosessene knyttet til utskriftssikkerhet og finne ut hvordan nettverket kan gjøres mer motstandsdyktig mot hacking.

Pass på at du unngår uønskede opptredener i nettverket ditt, med Brother sine 7 sikkerhetstips for nettverksutskrift.

7 trinn for å beskytte nettverket

 

 1. Beskyttet wi-fi passord

  Når en skriver er koblet til et usikkert nettverk, er det åpent hus inn til systemene. Den gode nyheten er at du ikke trenger å koke sammen et avansert brygg – bare du forsikrer deg om at wi-fi-passordet ditt er beskyttet.

 2. Oppdater fastvaren regelmessig

  Sårbarheter knyttet til utskriftssikkerhet kan reduseres betydelig ved å rydde litt i krokene. Konfigurer enheten din for automatiske oppdateringer, og oppdater fastvaren din regelmessig for å sikre at du har det aller siste av beskyttelse og funksjoner.

 3. Definer et sterkt administratorpassord

  Skrivere har vanligvis et administrasjons-nettgrensesnitt som tillater konfigurering og styring av enheten. Hvis dette er nødvendig, angir du et nytt, sterkt passord ved første gangs konfigurering. Hvis det ikke er nødvendig, deaktiverer du denne muligheten for å holde tvilsomme typer unna.

 4. Beskyttelse med nettverksbrannmur

  Begrens tilgang til systemene dine med en nettverksbrannmur. Dette er en enhet eller en programvare som beskytter nettverket ditt ved å overvåke og blokkere potensielt mistenkelig trafikk. 

 5. Gå over til en intern IP-adresse for enheten

  Noen utskriftsenheter leveres som standard med en ekstern IP-adresse. Ved å endre til en intern IP-adresse stiller du umiddelbart med mye sterkere beskyttelse mot nettverksskrømt. Vurder å gjøre denne beskyttelsen enda mer ugjennomtrengelig, ved å begrense tilgang til lokalnett (LAN) eller undernettverk, slik at skriverne blir umulige å nå fra Internett.

 6. Individuell beskyttelse av nettverkskonto

  Når en skriverenhet trenger tilgang til en nettverksressurs, må du forsikre deg om at en dedikert, individuell nettverkskonto er definert. Gi denne kontoen bare de rettighetene som kreves for å kunne oppfylle de påkrevde funksjonene.

 7. Deaktiver alt som ikke er vesentlig

  Utskriftsenheter leveres med en rekke funksjoner som forbedrer funksjonaliteten, men ikke alle er relevante for dine behov. Forsvaret mot spøkelser og skrømt kan styrkes ved å deaktivere alle uviktige tjenester, grensesnitt, funksjoner og fysiske innganger.


  Du finner mer informasjon om utskriftssikkerhet på våre sider om Brother Secure Print+ - sikker utskrift.

Mer fra Sikkerhet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen