Gratulerer med din nye Brother skriver

Dersom du har kjøpt din skriver i perioden 1. april til 31. oktober 2018, får du et KOSTNADSFRITT abonnement på One Q sin softwareløsning for sikker utskrift. Dette abonnementet sikrer at den nye skriveren din følger de nye personvernreglene (GDPR) med en skybasert løsning. Løsningen gir deg flere muligheter i forhold til GDPR-samsvar enn de som er standard i den nye skriveren.

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet til høyre. Når dette er gjort, vil du motta informasjon fra One Q angående oppsett av løsningen. Husk også å registrere skriveren her for utvidet garanti på skriveren (kostnadsfritt).

Hvilket sikkerhetsnivå trenger du? Les denne brosjyren (engelsk) om hvordan Brother skrivere og One Q sin løsning er i samsvar med personvernreglene.

One Q kampanje info bilde

Hva er One Q?

One Q er en danskutviklet softwareløsning som gir en sikker utskrift fra din arbeidsplass til One Q sin nettbaserte server. Utskriftsjobben ligger trygt i kø, helt til du går til din Brother skriver* og identifiserer deg med et kort eller PIN-kode for å få dokumentet skrevet ut. 

På skriverens skjerm vil du se en liste over alle dine utskriftsjobber, og kan enkelt velge hvilken jobb du vil skrive ut eller eventuelt slette.

I One Q sitt kontrollpanel kan du definere regler og prosedyrer for ansatte og deres utskriftsjobber, som for eksempel:

  • Hvilke dokumenter skal skrives ut i farger eller mono
  • Hvem har tilgang til skriveren, med mer

Som sikkerhetskontroll eller for regnskapsmessige formål vil du dessuten ha tilgang til å se hvem som har skrevet ut hva og når.

Les mer om One Q sin løsning for sikker utskrift på deres hjemmeside.

*Løsningen kan enkelt utvides til å inkludere alle dine skrivere, slik at bedriften får en follow-me løsning.

One Q kampanje info

Hvordan komme i gang?

Det er ikke nødvendig for deg å sette opp en server for å håndtere denne løsningen. Alt håndteres sikkert i One Q sitt skybaserte datasenter. Det eneste du trenger er en sikker tilkobling.

Fyll inn registreringsskjemaet til høyre og du er klar til å komme i gang.

Se hvilke skrivere som leveres med hvilket abonnement:

Brother forbeholder seg retten til å se kjøpsfaktura for maskinen.

Kampanjen gjelder kun nordiske maskiner, og abonnementet skal aktiveres senest 30. november 2018.

Nødvendige forutsetninger for bruk av One Q-løsningen:

Skriverne må ha en sikker tilkobling til nettsky-serveren, og løsningen krever følgende nettverksstruktur:

  • En ekstern fast IP adresse
  • En VPN router som kan kobles til nettsky-server

Navn og e-postadresse til bediftens nettverks-administrator må fylles inn i skjemaet, da oppsett av VPN tilkobling krever teknisk kunnskap. Du må også spesifisere alle skriverene du ønsker løsningen skal støtte.

Fyll ut skjemaet og klikk 'Send'
Ved å hake av i boksen, samtykker du i at vi kan gi deg relevant informasjon og tilbud om Brother-produkter og tjenester via e-post.
Din informasjon blir behandlet i samsvar med vår personvernpolicy. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til markedsføringskommunikasjon, ved å klikke på "avmeld meg" i vår e-post eller justere innstillingene i din Brother Online-konto.
Se våre vilkår og betingelser
Din informasjon håndteres i samsvar med vår personvernpolicy