airscouter full set new way of working

Åpne øynene for nye arbeidsmetoder

AiRScouter WD-200B er designet for å lett kunne forbindes med eksisterende arbeidsprosesser, være brukervennlig og gi bilder av høy kvalitet. 

AiRScouter WD-200Bs nøkkelfunksjoner inkluderer:
  • HDMI tilkobling med støtte for HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection)
  • 720p oppløsning (1280x720 pixels)
  • 30 cm - 5 m fokusering
  • Justerbar hodebøyle og arm
  • Innebygget Li-ion batteri

 

airscouter boost efficiency

Optimer produktiviteten på arbeidsplassen

AiRScouter forbedrer produktiviteten ved å sømløst bringe informasjon direkte til brukerens sysnfelt, slik at brukeren kan konsentrere seg om oppgaven foran seg.

The AiRScouter WD-200B is ideal for various workplace scenarios including:

  • Fjernassistanse
  • Lageropptelling
  • Ferdighetstrening
  • Sikkerhet
  • Samlebåndsarbeid

For mer informasjon om AiRScouter, kontakt Brother på salg@brother.no

 

Last ned AirScouter brosjyren for mer informasjon

AiRScouter WD-200B støtter HDMI-tilkobling, som gir enkel integrasjon med din eksisterende teknologi. AiRScouter er utviklet med kompatibilitet i tankene og den integreres enkelt med en rekke enheter, som for eksempel PCer, nettbrett og smarttelefoner. 

Den justerbare hodebøylen og dens fleksible arm forsikrer at AiRScouter WD-200B sitter komfortabelt og sikkert for optimal ytelse. 

Få den hjelpen du trenger øyeblikkelig ved å ha instruksjoner tilgjengelig i ditt synsfelt, i stedet for å måtte stoppe arbeidet for å finne frem manualer eller søke på en PC. Dette er perfekt for samlebåndsarbeid hvor hastighet og nøyaktighet er avgjørende faktorer.
For oppgaver som krever kommunikasjon med eksterne eksperter, lar AiRScouter brukeren dele deres syn via et tredjeparts avtakbar USB-kamera (ikke inkludert) og mobil nettverksenhet eller PC.

Dette er perfekt for vedlikeholdsarbeid, lageropptelling, samt å guide team gjennom komplekse fysiske oppgaver ute i feltet.
AiRScouterens LCD-panel og optiske design gir en skarp og klar 720p høy oppløsning, samtidig som at brukeren kan justere fokuseringen med en avstand på 30 cm til 5 m for å redusere belastningen på øyet.

Se videoer av AiRScouter i bruk

Den nye AirScouteren er ideell for dronepiloter, ettersom levende bilder og viktig informasjon kan sees direkte, uten å måtte se på andre skjermer. Å hele tiden kunne følge med direkte, øker sikkerheten ved bruk av droner og begrenser risikoen for å miste dronen ut av syne ved flyvninger med en lang rekkevidde.
AirScouter blir også godt mottatt hos filmskapere. Ved å bruke Brothers bærbare teknologi får kameraoperatøren en større grad av komfort og fleksibilitet til å få bilder, som kan overvåkes og  optimaliseres i sanntid.

AiRScouter kan også brukes til fjernstyring av komplekse oppgaver som offsite vedlikeholdsjobber. Ved å se personalets utsyn kan flere lokasjoner samarbeide raskere og med større presisjon.