1. Hjem Brother
  2. A3 blekkskrivere - Business Smart

Gi dine dokumenter liv med fargeutskrifter i A3

En profesjonell, fullt utstyrt blekkskriver serie for hele kontoret.

Serien er fleksibel og tilbyr både A3 og A4 utskrift i samme maskin. Enten det er salgsfremmende materiale, en presentasjon eller et Excel-dokument, gir serien deg muligheten for å gi et stilfullt inntrykk.

Du kan være sikker på å optimalisere produktiviteten og holde kostnadene nede med eksepsjonell papirhåndtering og bruk av blekkpatroner med høy kapasitet. Med lavt energiforbruk reduseres miljøpåvirkningen.

Blekkskrivere for bedrifter - designet for å møte kravene til moderne kontor.

Viktige funksjoner

Tannhjul ikon for arbeidsflyt

Arbeidsflyt

Brother sin serie A3 business blekkskrivere kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt. Med Web Connect funksjonen kan du enkelt håndtere dine dokumenter og takket være mobil kompatibilitet, har du mulighet for å skrive ut når du er på farten.

Ikon for papirhåndtering

Papirhåndtering

Maksimere produktiviteten med A3 business blekkskrivere fra Brother. Med den automatiske dokumentmateren (ADF) kan du skanne eller kopiere tosidige dokumentet i maskinen mens du fokuserer på andre oppgaver. I tillegg til å spare tid, kan du også spare papir og miljøet med automatisk tosidig utskrift.

Klokkeikon spar tid

Mindre avbrudd

Skriv ut med mindre avbrudd med Brother sin serie A3 business blekkskrivere. Blekkpatroner med høy kapasitet skriver ut opptil 6000 sider, noe som betyr at du kan skrive ut lenger og erstatte blekkpatroner sjeldnere. Du har full kontroll på blekknivået med vår unike sidemålerfunksjon. Blekkpatronene har du innenfor rekkevidde i underskapet som kan fås som tilbehør.

mann og dame snakker samme

Betal kun for det du skriver ut - 7 fordeler med Managed Print Services (MPS)

Det kan kjennes som en tung og tidkrevende oppgave å installere og ved vedlikeholde en skriverpark, og mange bedrifter etterspør hjelp. Managed Print Services kan redusere bedriftens utskriftskostnader og samtidig redusere tid brukt på drift og administrasjon. Les mer om  fordelene en bedrift kan dra nytte av med Managed Print Services (MPS)

Les mer om MPS
Maksimer arbeidsflyten
Dra nytte av fleksibel papirhåndtering
Skriv ut med mindre avbrudd

0 matchende produkter

Sammenligne: