1. Hjem
  2. A3 blekkskrivere - Business Smart
Mann og kvinne sitter ved et skrivebord med en blekkskriver som skriver ut fargedokumenter

Gi dine dokumenter liv med fargeutskrifter i A3

En profesjonell, fullt utstyrt blekkskriver serie for hele kontoret.

Serien er fleksibel og tilbyr både A3 og A4 utskrift i samme maskin. Enten det er salgsfremmende materiale, en presentasjon eller et Excel-dokument, gir serien deg muligheten for å gi et stilfullt inntrykk.

Du kan være sikker på å optimalisere produktiviteten og holde kostnadene nede med eksepsjonell papirhåndtering og bruk av blekkpatroner med høy kapasitet. Med lavt energiforbruk reduseres miljøpåvirkningen.

Blekkskrivere for bedrifter - designet for å møte kravene til moderne kontor.

Sentrale funksjoner

Ikon for rask

Rask utskriftshastighet

Med en rask førsteside utskrift på under 6 sekunder og utskriftshastigheter på opptil 22 ipm (bilder per minutt), trenger du aldri å vente lenge på viktige dokumenter. Skriv ut raskt og sikkert direkte fra mobilen din ved hjelp av Near-Field Communication (NFC).

Grafisk ikon for sidemåler teller

Hold oversikt over dine utskrifter

Ligg et skritt foran med vår unike sidemåler teller, som gir deg full kontroll på blekknivået, slik at du ikke blir stående uten blekk når du trenger det som mest.

Klokke ikon for spar tid

Spar tid

Serien er designet med stor papirkapasitet på opptil 750 ark, blekkpatroner med høy kapasitet på opptil 6000 sider og automatisk tosidig utskrift. Den er enkel å installere og bruke, og den intuitive farge berøringsskjermen lar deg lage snarveier til dine mest brukte funksjoner.

Viser 0 matchende produkter

Filtrer resultater