Lagt til handlekurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheter
  4. 2018
  5. OmniJoin utdanningspartner

Learn Live - undervisning innen helsesektoren via videokonferanse

Learn Live – førsteklasses undervisning med videokonferanser i helsevesenet

En ledende undervisningsleverandør forsyner forskjellige skoler med spesialtilpasset programvare for videokonferanser fra Brother.

I en fersk casestudie lærer studentene ved Our Lady & St John Catholic College i Storbritannia om handlingsplaner for forebygging av astma. Interaktiv utdannelse som dette ble mulige da skolen kjøpte Brothers OmniJoin-teknologi av selskapet Learn Live.

Stuart Heaton, Managing Director i Learn Live, forteller: «Det at vi kan forelese for bokstavelig talt hundrevis av skoler samtidig, gjør at alle disse unge menneskene kan få del i opplevelsen og føle at de er del av noe større. Det er en ny måte å lære på – og det er den rette måten for denne generasjonen. Samhandlingen er avgjørende. Det at ungdommene kan lytte og stille spørsmål gjør undervisningen mer levende og engasjerende. Dette får vi til med teknologiene Learn Live og OmniJoin.
Vi vet at dette kommer til å vokse. Stadig flere skoler kommer til å ta det i bruk.»

Se en video fra Our Lady & St John Catholic College her

Interaktive audiovisuelle leksjoner åpner en helt ny verden av muligheter for skoler, høyskoler og universiteter. Teknologien gjør det mulig å gi leksjoner til flere skoler samtidig og gjør det mulig å bygge bro over kløften som eksisterer mellom utdanning og industrien, ved å engasjere lederne. 

Arnaud Villatte, Cloud Services Commercial Manager ved Brother International Europe, forteller: «Interaktive klasserom er utdanningssektorens fremtid. Undervisningen fungerer som en elektronisk bank med pedagogisk ekspertise. Studentene kan logge seg på og se leksjonen selv om de har gått glipp av direktesendingen.
Det sier seg selv at den tradisjonelle måten å gjøre ting på er i ferd med å endre seg i en sektor som utelukkende bygger på behovene til unge mennesker, som i dag gjerne lærer ting digitalt. Dette ser vi også i helsevesenet, der videokonferanser har gitt mer effektive tjenester, ført til besparelser og forebygget spredning av infeksjoner.»

OmniJoin benyttes i stort omfang av flere institusjoner i det britiske helsevesenet (Clinical Commissioning Groups) og av sykehus i Frankrike, Norge, Finland og andre nordiske land.

Arnaud fortsetter: «I helsevesenet gjør videokonferanser det mulig å gjennomføre nettbaserte konsultasjoner, noe som er ypperlig for personer med nedsatt bevegelighet eller smittsomme sykdommer. Helsevesenet vil bli en sentral pådriver i implementeringen og utforskingen av denne teknologien de nærmeste årene.»

En premium OmniJoin-funksjon med spesialtilpasning rulles ut til helsevesenets brukere. En ny venteromfunksjon gjør det mulig for leger, sykepleiere og annet helsepersonell å lage et elektronisk køsystem.

Brothers videokonferanseprogram OmniJoin gir små og store organisasjoner tilgang til intuitive funksjonelle verktøy og skiller seg ut fordi det er maskinvareuavhengig. Det innebærer at en internettforbindelse, et kamera, en mikrofon, en høyttaler og en HD-skjerm er alt du trenger for å få en førsteklasses opplevelse.

Stuart fra Learn Live tilføyer: «Vi valgte OmniJoin-plattformen fordi vi da ikke trenger ekstra utstyr. Det gjorde det veldig lett for skolen vår å gå for denne løsningen. Vi trenger å kunne koble oss til Learn Live og det hjelper OmniJoin oss med.»

I en verden der webkonferanser blir stadig mer utbredt sørger OmniJoin for en annen tilnærming der løsningen kan bygges rundt dem, i stedet forat teknologien dikterer hvordan de skal jobbe.

Les også hele nyhetssaken vårt nyhetsrom på MyNewsDesk

For ytterligere informasjon:

Kontakt Country Manager I Brother Norge, Geir Langedrag på: geir.langedrag@brother.no