1. Hjem
 2. Vinn en drømmeferie med Brother P-touch

Vinn en av 15 fantastiske feriereiser*

 

Hvis du hadde opp til € 5000 å bruke på en drømmeferie, hvor ville du dra? Nyte solfylte strender med hele familien? En eventyrferie med sportslige aktiviteter? En romantisk byferie? Eller et fantastisk cruise i Middelhavet?

Ved kjøp av en Brother P-touch merkemaskin som er med i denne kampanjen, har du sjanse til å vinne en drømmeferie.

For å delta, se videoen nedenfor og svar riktig på spørsmålet. Fyll ut skjemaet og trykk på Registrer knappen.

Lykke til!

Brother P-touch modeller som er med i kampanjen er:
PTH110, PTD210VP, PTD400, PTD450VP, PTD600VP, PTP710BT og PTP750W

 

*Vilkår og betingelser gjelder. Kampanjeperioden er fra 1/9/2018 til 31/12/2018. Registrering må gjøres innen 31/3/2019.

Dersom formularet ikke åpnes korrekt, kan du åpne det her

En mann og en dame på et moderne kontor bruker sine pc-er til å designe og skrive ut merkelapper på en Brother P-touch merkemaskin.

Organiser tingene dine på kontoret eller i hjemmet

 

En Brother P-touch merkemaskin er den perfekte måten å organisere kontoret eller hjemmet på. Fra å identifisere innholdet i permer og mapper til merking av koffertene dine med navn og adresse. Du vil bli overrasket over hvor mange bruksområder en merkemaskin har.

 

I tillegg har du sjansen til å vinne en drømmeferie!

 

Se alle våre modeller

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BROTHER P-TOUCH KAMPANJEN

Disse vilkårene og betingelsene har forrang ved eventuelle konflikter eller inkonsekvens med annen kommunikasjon, inkludert reklame- eller kampanjemateriell for Brother P-touch-kampanjen. Deltakere i Brother P-touch-kampanjen samtykker til disse vilkårene og betingelsene.

Arrangør: Brother International Europe Limited, 1 Tame Street, Audenshaw, Manchester, M34 5JE, Storbritannia.

Forvalter: TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH, Storbritannia.

1. Kvalifikasjonskrav: Kampanjen er kun åpen for innbyggere i Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge og Storbritannia som er 18 år eller over. Denne kampanjen utelater (i) representanter og/eller ansatte av slike representanter for arrangøren, (ii) ansatte av arrangøren og dens konsernselskaper, (iii) den nærmeste familien til representantene og de ansatte henvist til i denne klausulen, og (iv) alle andre med profesjonell tilknytning til kampanjen eller administrasjonen av den.

2. Kunder må kjøpe en av følgende kvalifiserende skrivere fra Brother P-touch-serien: PTH110, PTD210VP, PTD400, PTD450VP, PTD600VP, PTP710 og PTP750W, finne serienummeret og ta vare på kvitteringen som kjøpsbevis.

3. Kunder som kjøper og registrerer en kvalifiserende skriver, er deretter berettiget til å bli med i en premietrekning om en ferie i Europa.

4. Sentrale kampanjedatoer er:

 • Kampanjeperiode: 1. september 2018 til 31. desember 2018.
 • Registreringsperiode: 1. september 2018 til 31. mars 2019.
 • Premietrekning: vinnerne trekkes ut 8. april 2019.
 • Premiene må bestilles innen: 31. august 2019
 • Alle reiser må utføres innen: 30. september 2020.

5. Slik deltar du:

 • Berettigede kunder som kjøper en kvalifiserende skriver, blir omdirigert til kampanjenettstedet www.brother.eu/ptouch30, der de må oppgi registreringsopplysningene sine (navn, kontaktnummer, e-postadresse og serienummer) innen utgangen av registreringsperioden og svare på spørsmålet angående en Brother-kampanjevideo. De har da sjansen til å vinne en ferie. Hvis kunden svarer riktig på spørsmålet, blir vedkommende med i premietrekningen. Det er en grense på maksimalt én påmelding per person i løpet av kampanjeperioden.
 • Premien vil bli innfridd av forvalterens dedikerte team.
 • Vinnerne av feriene må ha bestilt og fullført alle reiser innen 30. september 2020. Siste dato for utgående flyvninger er 23. september 2020.

6. Premien som tilbys er:

En ferie i Europa for opptil fire voksne (hver vinner og tre gjester), bestående av flybilletter tur-retur på økonomiklasse fra hver vinners nærmeste internasjonale flyplass, inkludert bagasje (én innsjekket bagasje per person), opp til sju netter på et firestjerners hotell med halvpensjon, transport til og fra flyplassen ved destinasjonen og 500 GBP i lommepenger, eller tilsvarende i lokal valuta. Ferier kan innen rimelighetens grenser skreddersys til behovene og preferansene til vinneren, dersom mulig. Ytterligere premievilkår finner du på slutten av disse vilkårene og betingelsene.

7. Én (1) ferie kan vinnes per deltakende marked.

8. Når kampanjen er avsluttet, blir alle gyldige og korrekte bidrag med i en premietrekning der vinneren trekkes ut. Trekningen vil bli utført av en uavhengig part 8. april 2019.

9. Vinnerne vil bli kontaktet via e-post og telefon innen 21. april 2019. Premievinnerne må ha svart innen 14 kalenderdager for å bekrefte at de er berettiget til og godtar premien. Maksimum fem forsøk vil bli gjort på å kontakte vinneren. Hvis arrangøren ikke får kontakt med og eller ikke får svar fra vinneren, forbeholder arrangøren seg retten til å diskvalifisere denne vinneren. Arrangøren forbeholder seg deretter retten til å tildele premien til en reservevinner som velges ut på samme måte. Reservevinneren er underlagt de samme vilkårene og betingelsene. Detaljer om ferien vinneren ønsker å reise på (destinasjon, datoer, gjester), må bekreftes med forvalterens dedikerte team senest innen 31. august 2019, og denne fristen kan ikke utvides.

10. Vinnerne vil bli bedt om å oppgi reiseopplysninger (inkludert passopplysninger) når de kontaktes av forvalterens kundeserviceteam.

11. Arrangøren og forvalteren påtar seg ikke ansvar for registreringer som er ufullstendige, uleselige, ødelagt, tapt, skadet, forsinket eller ikke når forvalteren.

12. Arrangøren og forvalteren forbeholder seg retten til å sjekke at en deltaker som velges ut som vinner, er berettiget og har levert et gyldig bidrag. Hvis en vinner etter arrangørens eget skjønn anses som uegnet eller bidraget er ugyldig, forbeholder arrangøren seg retten til å diskvalifisere denne vinneren.

13. Arrangøren og forvalteren forbeholder seg retten til å kreve at kundene oppgir ytterligere kjøpsbevis, så vennligst ta vare på kvitteringen eller ordrebekreftelsen din. I tillegg forbeholder arrangøren og forvalteren seg retten til å avvise slike registreringer dersom de, etter eget skjønn, anser dem som svindelforsøk eller ugyldige.

14. Kravet ditt vil bli regnet som ugyldig hvis du (denne listen er ikke uttømmende):

 • Ikke er en berettiget kunde som kjøper en kvalifiserende Brother P-touch-skriver som beskrevet ovenfor.
 • Ikke har meldt deg på innen den spesifiserte tidsfristen, 31. mars 2019.
 • Ikke har angitt riktig serienummer for en kvalifiserende Brother P-touch-skriver.
 • På andre måter har unnlatt å overholde disse vilkårene og betingelsene og tilsvarende vilkår og betingelser for partnere, som fastsatt av arrangøren eller forvalteren etter deres eget skjønn.

15. Arrangøren og forvalteren forbeholder seg retten til å erstatte en premie med en av samme eller høyere verdi dersom den skulle bli utilgjengelig grunnet omstendigheter utenfor deres kontroll.

16. Premien avhenger av tilgjengelighet og kan ikke videreselges, selges på auksjon eller byttes bort. Den kan heller ikke overføres eller løses inn i kontanter.

17. Såfremt loven tillater det vil verken arrangøren eller forvalteren, eller deres tilknyttede selskaper, være ansvarlige for å kompensere kunden, eller godta erstatningsansvar for personlige tap eller personskader som oppstår under deltakelse i denne kampanjen eller aksept av premien. De kan heller ikke garantere kvaliteten og/eller tilgjengeligheten av tjenestene som tilbys når en premie aksepteres, og kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle resulterende personlige tap eller skader. Dine lovbestemte rettigheter påvirkes ikke.

18. Arrangøren vil kun benytte personopplysningene som gis, til administrasjon av kampanjen og ingenting annet, med mindre arrangøren innhenter samtykke fra deltakeren. Dine personopplysninger vil alltid oppbevares konfidensielt og i samsvar med gjeldende lover for datavern. Gå til brother brother.co.uk/about-brother/privacy-policy for å lese arrangørens retningslinjer for personvern. Du kan be om tilgang til personopplysningene dine, få unøyaktige opplysninger rettet opp eller be om sletting ved å sende en e-post til brotherptouch@tlcrewards.com. Ved å delta i kampanjen godtar du bruken av personopplysningene dine som beskrevet her. Kundeopplysningene vil gis videre til forvalteren for forvaltning av premiene.

19. Vinnerens fulle navn og bostedsland vil bli tilgjengelig én måned etter at kampanjen er avsluttet, i minst fire uker. Du kan be om disse opplysningene ved å sende en e-post til brotherptouch@tlcrewards.com med «Brother P-Touch WL» i emnelinjen.

20. Denne kampanjen forvaltes av TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH, Storbritannia. All korrespondanse angående kampanjen skal rettes til Brother P-touch Campaign, PO Box 468, Swansea, SA1 1RH, Storbritannia. Hvis du støter på problemer av noe slag, ber vi deg kontakte TLC på brotherptouch@tlcrewards.com

21. Hvis noen av disse klausulene blir funnet å være ulovlige, ugyldige eller på annen måte umulig å håndheve, skal de skilles ut og slettes fra disse vilkårene og betingelsene, men de gjenværende klausulene skal forbli fullt ut gjeldende.

22. Disse vilkårene og betingelsene reguleres av lovene i England og Wales, og berettigede kunder skal være ugjenkallelig underlagt Englands og Wales’ domskompetanse, såfremt loven tillater det.

23. Ytterligere detaljer om premiene:

 1. Premiepakkene må tas imot som helhet – fly og hotell kan ikke løses inn separat. Vinneren og dennes gjester må reise sammen på samme fly til premiedestinasjonen og bo på samme hotell. Vinneren og dennes gjester må ha gyldig pass og alle nødvendige og relevante visum (hvis aktuelt) for å reise til den valgte premiedestinasjonen. Hver persons pass må være gyldig i minst 6 måneder etter reisedatoene, med mindre noe annet er spesifisert av en relevant forskrift. Alle pass- og visumkrav er de relevante vinnernes/gjestenes eneansvar. Vinneren og gjestene er ansvarlige for alle utgifter som ikke er uttrykkelig angitt i disse vilkårene og betingelsene som inkludert i premien. Alle andre kostnader og utgifter som påløper for ferien, inkludert, men ikke begrenset til, reiseforsikring, ytterligere transport, reise til og fra avreiseflyplassen, ekskursjoner, visum (hvis aktuelt), vaksiner (hvis aktuelt), ytterligere måltider og drikke etter behov, ytterligere lommepenger, tips og andre drikkepenger, er vinnernes og gjestenes ansvar.
 2. Når billettene har blitt utstedt, er de bare gyldige for flyturene, datoene og klokkeslettene som er angitt på dem.
 3. Vinneren og dennes gjester må rette seg etter og er underlagt flyselskapets publiserte transportvilkår.
 4. Det er ikke tillatt med navneendringer tilknyttet flysetene når de er bekreftet.
 5. Hvis en bestilling kanselleres av vinneren, vil det ikke bli utstedt alternative billetter, og ingen kompensasjon og/eller refusjon vil bli gitt.
 6. Det er ikke mulig å samle bonuspoeng for flybillettene. Du kan ikke kjøpe en oppgradering av disse billettene med kontanter eller bonuspoeng.
 7. Servering og tjenester under flyturen er ikke inkludert i premien (dette inkluderer, men er ikke begrenset til, måltider og drikkevarer ombord).
 8. Vinneren er selv ansvarlig for eventuelle ekstrakostnader som påløper på hotellet under oppholdet, inkludert, men ikke begrenset til, utgifter til mat, drikke, ekstra overnattinger og tjenester samt tilknyttede avgifter.
 9. Man må ha et gyldig kredittkort eller debetkort for å sjekke inn på hotellet, og dette vil bli brukt til å garantere betaling av eventuelle uforutsette utgifter, for eksempel telefonsamtaler eller andre tjenester.
 10. Vinnere er ansvarlige for sin egen og gjestenes oppførsel under benyttelsen av premien. Arrangøren forbeholder seg retten til etter eget skjønn å ekskludere vinneren og/eller gjesten fra deltakelse i ethvert aspekt av premien hvis noen part unnlater å overholde retningslinjene fra arrangøren eller eventuelle selskaper knyttet til premien, eller hvis vinneren og/eller gjesten oppfører seg på en slik måte at de utgjør en fare for seg selv eller offentligheten, eller etter arrangørens mening er antisosial på noen måte eller forårsaker forstyrrelse eller besvær for andre.

Q: Hvordan kvalifiserer jeg meg til å delta i konkurransen?

 

A: Hvis du har kjøpt en kvalifisert Brother P-touch merkemaskin i kampanjeperioden, kvalifiserer du deg for konkurransenKvalifiserende modeller er:

Q: Hvor lenge varer kampanjen?

A: Kampanjen starter 1. september 2018 og avsluttes 31. desember 2018. Men du kan delta i konkurransen helt frem til 31. mars 2019.

Q: Hva kan jeg vinne?

A: Du vil være med i trekningen av en fantastiske drømmeferier til en verdi av opp til € 5000.

Q: Hvordan deltar jeg?

A: Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en kvalifisert merkemaskin i kampanjeperioden. Deretter fyller du inn skjemaet, inkludert kontaktinformasjon, produktinformasjon og svar på et spørsmål. Etter at trekningen er gjort den 8. april 2019, vil vi sende deg en e-post og fortelle om du har vunnet drømmeferien.

Q: Hvor finner jeg produktets serienummer?

A: Det finner du enten på et klistremerke på baksiden / bunnen av din P-touch merkemaskin, eller i kassettkassen (åpne først kassettdekselet).

Q: Jeg har fortsatt et spørsmål, kan du hjelpe meg?

A: Selvfølgelig, er det noe annet du ønsker å spørre om, vennligst kontakt oss via e-post på BrotherPtouch@tlcrewards.com 

 

TLC Marketing UK Limited har på vegne av Brother International Europe Ltd. ansvar for gjennomføringen av denne konkurransen.
Deres kontaktinformasjon er:

TLC Marketing
19 Harcourt Street
London
W1H 4HF

 

BrotherPtouch@tlcrewards.com

Introduksjon

TLC Marketing UK Limiteds ICO sitt registreringsnummer er Z2323468, og vår postering i registeret kan sees her. Imidlertid, i denne personvernerklæringen, med «vi», «vår» og «TLC», mener vi alle selskapene som TLC Group består av.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan TLC bruker (og beskytter) personopplysninger – inkludert informasjon om bruken av nettstedet vårt, og deltagelse i kampanjer organisert av TLC og partnerne våre.

TLC bruker og lagrer personlig informasjon til følgende formål:

 • For å tilby direkte markedsservice

 • Reklamere og markedsføre på vegne av kunder og partnere

 • Foreta undersøkelser

 • Opprettholde våre egne kontoer og registreringer

 • Støtte og administrere våre ansatte

 • Oppfylle de juridiske forpliktelsene våre, og utøve de juridiske rettighetene våre (inkludert juridiske prosedyrer

  Dersom vi samler informasjon til et formål, og senere har til hensikt å bruke den til et annet formål, vil vi be om samtykke fra deg om å gjøre dette, og/eller informere deg dersom det er nødvendig eller passende. Det juridiske grunnlaget vårt for å bruke og lagre personlig informasjon er forklart i nærmere detalj under.

 • TLC er behandlingsansvarlige for personopplysninger relatert til personer som har:

 • Gitt samtykke til å motta informasjon om markedsføring fra TLC
 • Tatt del i kampanjer organisert av, på vegne av, eller med TLC
 • Brukt websiden til TLC, og websider vi driver på vegne av kunder
 • Ansatte fra TLC og ansatte fra organisasjoner som vi arbeider med

TLC vil kun vise personlig informasjon til organisasjoner utenfor TLC:

 • For å utføre vår forretningsvirksomhet og tilby en tjeneste, eller oppfylle en kontrakt med deg
 • Der vi har ditt samtykke
 • Der vi har rettmessig grunn (inkludert der det er forpliktet i henhold til loven eller autorisert, og der vi forfølger legitime interesser)

Besøkende av websiden og personer som engasjerer seg i produkter, tjenester eller kampanjer

Det er nødvendig for produktene, tjenestene og kampanjene vi tilbyr for TLC å bruke og lagre personlig informasjon. Vi er forpliktet til privatliv for alle individer som besøker våre nettsider, eller nettsider vi driver på vegne av en kunde, responderer på interaktiv reklame fra oss og annen kommunikasjon, eller engasjerer seg i våre produkter, tjenester eller kampanjer. Vi er også forpliktet til åpenhet om hvordan vi bruker personlig informasjon, og til å informere personer om rettighetene deres i relasjon til bruk og lagring av personlig informasjon. Mer informasjon om rettighetene dine er tilgjengelig i slutten av denne personvernerklæringen.

Typer personlig informasjon og hvordan vi samler den:

 • Informasjon som du oppgir ved å registrere deg eller fylle ut skjemaer på dette nettstedet. Dette inkluderer informasjon oppgitt på tidspunktet for abonnering på enhver tjeneste vi tilbyr, nedlasting av informasjon lagt ut på nettstedet vårt, oppslag av materiell eller forespørsler om ytterligere tjenester

 • Vi kan også be deg om informasjon i forbindelse med eller deltakelse i eventuelle kampanjer eller konkurranser som sponses, promoteres eller tilbys av oss og/eller en hvilken som helst tredjepart samt informasjon du oppgir når du gir oss tilbakemelding eller fyller ut profilskjemaer, og når du rapporterer et problem med nettstedet vårt eller informasjon vi lærer fra din bruk av tjenestene våre og besøkene dine på nettstedet vårt

 • Annen informasjon fra interaksjonen din med nettstedet vårt, tjenester, innhold og reklame, inkludert data og tilkoblingsinformasjon, statistikk om sidevisninger, trafikk til og fra nettstedet, annonsedata, IP-adresse og standard weblogg-informasjon

 • Hvis du kontakter oss, kan vi beholde en registrering av den korrespondansen

 • Detaljer av dine besøk til nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, lokasjonsdata, nettblogger og annen kommunikasjonsdata, enten dette er påkrevd for våre egne formål eller ellers og ressursene du tar deg tilgang til.

Hvorfor vi samler din personlige informasjon og hvordan vi bruker den:

Informasjonen vi har om deg vil bli brukt på forskjellige måter. Her er de viktigste:

 • For å tilby et produkt eller en tjeneste du har forespurt

 • Tilby deg en personlig opplevelse og bedre forstå dine behov

 • Informere deg om hendelser eller oppdateringer du har bedt om, eller kontakte deg hvis vi trenger å motta eller skaffe ytterligere informasjon

  Spesifikt, bruker vi informasjonen vi samler om deg til å utføre forretningsvirksomheten vår og for å tilby en tjeneste, et produkt eller kampanje, eller oppfylle en kontrakt med deg:

 • For å oppfylle forespørsler om produkt, tjeneste eller kampanje
 • Tilby best mulig kundeservice og for å hjelpe oss med intern administrasjonKontakte deg med viktig informasjon relatert til produkter, tjenester eller kampanjer, slik som bekreftelse av ordren din, minne deg på en fremtidig hendelse, eller informere deg om endringer som kanskje kan påvirke deg

Hvis du ikke gir personlig informasjon som er nødvendig for spesifikke tjenester, produkter eller kampanjer, er det mulig vi ikke kan tilby tjenesten eller produktet, eller du kan gjerne ikke ta del i kampanjen.

Hvem vi deler personlig informasjon med

Vi deler informasjon med partnerorganisasjoner som er involvert i produktene, tjenestene eller kampanjene.

Følgende organisasjoner håndterer eller lagrer informasjon på vegne av oss – Modern English Fourways House, 57 Hilton St, Manchester M1 2EJ, UK

Hvor lenge vi lagrer personlig informasjon

For å hjelpe TLC med å drive vår tjeneste og møte de juridiske forpliktelsene våre, lagrer vi personopplysninger i seks år etter datoen produktet, tjenesten eller kampanjen som informasjonen ble brukt eller lagret for.

Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter:

Klager

Hvis du har grunn til bekymring for TLC sin behandling av personlig informasjon, kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen under:

Hvis vi ikke er i stand til å løse dine bekymringer om håndtering av personlig informasjon, har du rett til å klage til Forbrukertilsynet.

Kontaktinformasjon

TLC Marketing

19 Harcourt Street London

W1H 4HF

privacy@tlcmarketing.com

www.tlcmarketing.com/uk/contactus

TLC kan endre denne personvernerklæringen, og du bør derfor jevnlig besøke denne siden for å sørge for at du har lest og godtar vår nyeste personvernerklæring. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider.

 

Policy for informasjonskapsler

TLC sin webside, og websider vi driver og administrerer på vegne av kundene våre, legger informasjonskapsler på datamaskinen din.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler plassert på datamaskinen din eller mobile enheter fra websider. De lagrer preferanser og annen informasjon for å la deg bruke websiden effektivt, og i tillegg skaffer informasjon om hvordan websiden blir brukt. Noen informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere, andre er valgfrie.

Med de fleste nettlesere kan du slette informasjonskapsler fra harddisken på datamaskinen din, blokkere alle informasjonskapsler eller motta en advarsel før informasjonskapsler blir lagret. Mer detaljer om fjerning av informasjonskapsler er tilgjengelig på www.aboutcookies.org. Vær oppmerksom på at fjerning eller blokkering av informasjonskapsler kan påvirke fullverdig bruk av nettstedene våre.

 

Nødvendige informasjonskapsler

Vi bruker økt-informasjonskapsler for å lagre informasjon som er nødvendig for at websiden skal fungere. Dette inkluderer informasjonskapsler som lagrer kodevalidering og belønningsinformasjon. Disse informasjonskapslene utløper når du lukker nettleseren din.

 

Informasjonskapsler for ytelse

Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan besøkende bruker en webside, for eksempel hvilke nettsteder besøkende bruker mest, og om de får feilmeldinger fra websiden. Disse informasjonskapslene samler ikke informasjon som identifiserer den som besøker websiden. All informasjon disse informasjonskapslene henter er samlet og derfor anonym. De er kun brukt til å forbedre hvordan websiden fungerer.

Vi bruker informasjonskapsler for å «huske» hvilke interaksjoner brukeren har hatt med nettstedet, og websidene brukeren har besøkt, for eksempel URL til siden.

 

Hvilke førsteparts informasjonskapsler bruker dette nettstedet?

Informasjonskapsel

Navn

Formål

Utløp

TLC Temporary .NET
Sessions State

ASP.NET_SessionId

Brukt av våre webservere til å opprettholde en økt anonym. Når du forlater dette nettstedet, vil denne informasjonskapselen bli fjernet.

Ved avslutning av pågående web-økt

TLC Persistent Cookie
Consent pop up

CC_analytics

Cookie Consent-informasjonskapsler som dukker opp etter du har klikket på «tillat informasjonskapsler» i den flytende bunnteksten. Mer informasjon http://silktide.com/cookieconsent

1 år fra opprettelsen

 

Informasjonskapsel

Navn

Formål

Utløp

Disse informasjonskapslene blir brukt til å samle informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted fra TLC. Vi bruker informasjonen til å lage rapporter, og til å hjelpe oss å forbedre nettstedet. Informasjonskapslene samler informasjon på an anonym måte, inkludert antall besøkende på nettstedet, fra hvilket sted besøkende kom til nettstedet og sidene de besøkte.

GoogleAnalytics

_utma

Google lagrer informasjonen som er samlet av informasjonskapsler på servere i USA. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der det er påbudt av loven, eller der en slik tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke assosiere IP-adressen din med annen data Google har.
Så sant du ikke avviser Google Cookie, ved å bruke dette nettstedet godtar du bruk av Google Cookie og all informasjon generert av Google Analytics.

2år

_utmb

30 minutter

_utmc

Ved avslutning av web-økt

_utmz

6 måneder

Du kan finne en oversikt over personvern hos Google her. For informasjon om hvordan avvise alle GoogleAnalytics-informasjonskapsler (for alle nettsteder, ikke bare TLC) besøk Google.

 

Dette nettstedet bruker ingen tredjeparts informasjonskapsler.

If you would like more information on the Cookies used by our site (and any other site) you can do so from within your web browser by following these steps: www.wikihow.com/View-Cookies

 

Legal ground for Cookies collecting personal information

Der samtykke kreves for at informasjonskapsler kan plasseres på datamaskinen din, TLC sin bruk og lagring av personlig informasjon relatert til deg som er hentet av informasjonskapsler er basert på samtykke fra deg. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å oppdatere innstillingene dine for informasjonskapsler og kontakte oss på privacy@tlcmarketing.com.

 

Der samtykke ikke kreves for at informasjonskapsler kan plasseres på datamaskinen din (for eksempel, der en informasjonskapsel er nødvendig for at websiden vår skal fungere), bruk og lagring av all personlig informasjon hentet av informasjonskapsler vil være basert på legitime interesser. De legitime interessene vi søker etter å oppnå, er drift av websiden vår og kampanjer fra TLC.