smart device Brother printer

Mobil og nettsky

Å arbeide ute på farten

Hvis du og dine kolleger ofte må jobbe ute på farten, er Brothers trådløse og nettskybaserte utskriftsløsninger designet for å gi din virksomhet enkel, sikker utskrift og tilgang til alle dine skybaserte dokumenter fra et bredt spekter av mobile enheter.


La oss hjelpe deg å finne en løsning

Den beste måten å skrive ut fra iOS er med Apples innebygde AirPrint driver. Fordi den er allerede en del av operativsystemet, det er gratis og du trenger ikke å bekymre deg for å installere noe nytt.
Brother sin egen iPrint&Scan er en gratis app som gjør utskrift fra og skanning til dine enheter lett, både fra Apple og Android-enheter. Den vil automatisk finne kompatible Brother-enheter i det trådløse nettverket, slik at du enkelt kan sende jobber til utskrift og laste opp skanninger til skyen fra mobilen din.
Brother sin egen iPrint&Scan er en gratis app som gjør utskrift fra og skanning til enhetene dine fra Android-enheter. Som et altertativ, hvis du primært bruker enheter med Android 5.0 eller nyere, kan du finne det lettere og raskere å bruke Brother Print service Plugin (gratis).
Ja, med Google Cloud Print. Enhver online skriver som er registrert på en Google-konto kan godta utskriftsjobber fra alle enheter som bruker en Chrome-nettleseren eller operativsystemet Android, uansett hvor vedkommende er i verden.
Ja. Web Connect lar deg koble Brother-skanneren eller alt-i-ett maskinen direkte til din favoritt tredjepart skylagringstjeneste. Filer kan lastes opp umiddelbart uten behov for en PC, og det fungerer også motsatt - du kan bla gjennom filer ved hjelp av kontrollpanelet på skriveren og deretter skrive dem ut.
Ved å bruke PrintSmart Mobile Printer Discovery app. Ved å bruke GPS på enheten, viser appen din nærmeste PrintSmart Mobile aktiverte skriver uansett hvor du er i verden, sammen med hvordan man skal finne frem til den, og hvor mye det koster å skrive ut.
solutions by business size

Brother at your side

Hos Brother forstår vi at hver bedrift er annerledes - det er derfor vi er forpliktet til å utvikle banebrytende løsninger for mobil og nettsky, som hjelper våre kunder å fungere slik som best passer deres behov. Brother tilbyr:

  • Prisbelønt teknologi
  • Et bredt uvalg
  • Kostnadseffektive løsninger